Jonas Röjdmark – Näsplastik

Posted by admin on May 06, 2015
Uncategorized

Om du går in på Jonas Röjdmark kan du hitta plastikkirurgen Jonas Röjdmark. Han utför alla typer av plastikoperationer, som bland annat näsplastik och de kunder som har varit hos honom och utfört näsplastik är oftast mycket nöjda.

Han har mångårig erfarenhet och poängterar gärna att det är skillnad för dig som kund att gå till en plastikkirurg och en som är kosmetik kirurg. Det senare kan vilken doktor som helst bli som enbart har en läkarutbildning och har avslutat en kurs om kosmetik. När det handlar om din kropp och ditt utseende bör du prioritera din säkerhet först och därför bör du vända dig till någon som har rätt utbildning.

Jonas Röjdmark arbetar på Akademikliniken i Stockholm och du kan vända dig till dem för att boka en konsultation med honom. Se till att du är säker på ditt beslut, då en plastikoperation oftast är någonting du sällan kan ångra när det är utfört.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City