Mysljus

Posted by admin on May 12, 2014
Uncategorized

Jag tycker att det är väldigt intressant att mixa lite med den Belysning hemma. Det gör ändå väldigt stor skillnad. Jag måste erkänna att min favoritbelysning är tända ljus. Jag tycker att det är så himla fint när det brinner och det ger en sådan himla mysig känsla. Det finns ju dock lampor som liknar ljus en hel del och jag gillar det starkt. När det är kväll så skulle man ju gärna vilja ha det på det sättet i hela ens hem. Det kanske blir lite meckigt men jag tror att jag skulle vilja ha det så ändå. Jag tycker verkligen om när det ser ut på ett speciellt sätt och jag tror att jag skulle trivas väldigt bra i sådant mysljus. Vi får väl se hur jag gör men jag tror att det kommer att lösa sig på ett väldigt bra sätt hur som helst.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City